Elérhetőségek

Ügyfélszolgálat, tanácsadás: előzetes egyeztetés alapján

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon e-mailt:

info@kornyezetvedelmi-termekdij.hu

Telefon: +36 1 302 4235

Címünk: 1033 Budapest, Kiscsikos koz 14..

 

Regisztráció

A regisztráció során lehetőség nyílik általános információhoz jutni a környezetvédelmi termékdíjról és tallózhat az ingyenesen letölthető termékdíjhoz kapcsolódó jogszabályok között.

Kérjük, a *-gal jelölt adatokat mindenképp töltse ki. Köszönjük.

Adatvédelmi nyilatkozat

  • az Ön személyes adatait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
  • adatainak kezelésekor mindenkor a hatályban lévő Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el,
  • adatait harmadik félnek nem adjuk ki, valamint reklámozási célból nem használjuk fel
  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

Adatvédelmi irányelvek:

Az adatok kezelésénél a Környezetvédelmi-termékdíj.hu az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, és az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során rendelkezéseit követi.

A Környezetvédelmi-termékdíj.hu kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a Környezetvédelmi-termékdíj.hu felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Az érintettet tájékoztatni kell az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről.

Minden olyan estben, ha a szolgáltatott adatokat a Környezetvédelmi-termékdíj.hu az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az Alapelveknél rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja.

A Környezetvédelmi-termékdíj.hu kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Környezetvédelmi termékdíj oktatás

Oktatás egyéni vállakozóknak, könyvelőknek, kis- és nagykereskedőknek, őstermelőknek, magánszemélyeknek

Szén energiaadó tájékoztató

Tájékoztató a szén energiaadójáról: TÜZÉP-ek, szénkereskedők, szénfelhasználók figyelmébe!

Társoldalak

Jövedéki adó